Techniek

Wij bieden een uniek assortiment van zeer hoge kwaliteit, beschikbaar in verschillende kleuren en lengtes.
Wij werken met luxe extensions die zacht en glad aanvoelen. Ze bestaan uit 100% Human Remy Hair, dit betekend dat de haarschubben volledig in tact zijn en daarom voor een mooi, natuurlijk en klitvrij resultaat zorgen.

In het haar worden micro rings geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid eigen haar, dikte van het eigen haar en de lengte wordt het aantal banen  bepaald. Aan deze micro rings  worden de weavebanen vastgenaaid. Bij deze techniek wordt geen gebruik gemaakt van hitte, lijm of chemische middelen waardoor het geen schade toebrengt aan het eigen haar.

De weavebanen  blijven afhankelijk van de eigen haargroei 6 tot 8 weken zitten. Hierna kan het weer "omhoog" gezet worden. De weavebanen kunnen herbruikt worden, afhankelijk hoe je het verzorgd kan het minimaal 6 maanden mee gaan.
De weavebanen waarmee gewerkt wordt zijn; machinegeweven, remy gesorteerd en van 100% natuurlijk mensenhaar. De haren zijn allemaal in dezelfde richting gelegd en hebben een volledige intacte schubben laag.

Heb je interesse in een weave? Neem dan contact op voor een vrijblijvende en kosteloze intake. Tijdens de intake wordt bekeken of je haar geschikt is voor een weave, hoeveel banen haar er nodig zijn, tevens zal dan de kleur bepaald worden. Vervolgens zal er een afspraak ingepland worden voor het zetten van de weave.

"Droom niet langer van een mooie volle bos, maar maak het werkelijkheid!"

Onze producten

Onze producten staan voor kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. De zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn.
Onze belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen.