Ons team

news image

Mijn naam is Nadine Zwart 26 jaar en ik woon samen in Heerhugowaard. Ruim 3 jaar geleden heb ik mijn droom kunnen verwezelijken, een eigen salon!

Sinds september 2019 zijn wij verhuisd naar een prachtig pand in Heerhugowaard, waar ik elke dag met plezier mag werken. Ondertussen ben ik niet meer alleen en helpt mijn stagaire mij 3 dagen per week. Ik hou van uitdagingen en iedereen weer het perfecte kapsel te geven. Kom jij voor een natuurlijk effect of juist heel wat anders? Dan zit je bij ons goed! Kom snel de gezellige sfeer van onze salon proeven!

 

news image

Ik ben Sanne van der Meer en kom uit Wieringerwerf. Ik loop nu vanaf september 2019 stage bij Nadien’s Hairstyling en vind het kappersvak fantastisch en uitdagend!

Ik zit nu in het laatste jaar van de kappersopleiding op het Horizon College in Heerhugowaard. In juni rond ik deze opleiding af en ga volgend schooljaar naar de B Academy. Eerst ga ik daar de opleiding tot "allround hairstylist" doen en het schooljaar daarna de opleiding tot "the amazing hairstylist". Deze twee opleidingen samen duren anderhalf jaar. Ik heb hier super veel zin in en ik hoop dat ik daar nog meer ga leren.

De Zaak