The Beauty Studio - by Roxanne

01 mrt 2023

Roxanne komt vanaf 1 maart ons team versterken en dat betekent dat je bij Nadien's Hairstyling nu ook terecht kunt voor het laten perfectioneren van jouw wenkbrauwen en nagels.

Roxanne stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Roxanne Wullems, 33 jaar en ik kom uit Heerhugowaard.

Na het afronden van mijn schoonheidsspecialiste opleiding is de passie voor het vak alleen maar verder gegroeid. Mijn kennis en ervaring heb ik de afgelopen jaren opgedaan bij verschillende mooie bedrijven.

Mijn eigen schoonheidssalon runde ik met veel plezier en al deze ervaringen maken mij allround in het beauty vak.

Nadat ik moeder ben geworden ontwikkelde mijn interesse zich ook in innerlijke verzorging en startte ik bij drogist Etos. Ik verdiep me graag in algehele verzorging, met name vitaminen, mineralen en voeding in het algemeen treken mijn aandacht.

Maar... bloed kruipt waar het niet gaan kan!

Als klant van Nadine raakte ik enthousiast van het idee onderdeel te worden van haar leuke team en dus ga ik weer met heel veel plezier als ZZP’er aan de slag!

‘The Beauty Studio - by Roxanne‘ biedt aanvulling op Nadien’s Hairstyling met de nieuwste trends op het gebied van wenkbrauwen en nagels.

Ik hoop je snel te zien!

Liefs Roxanne

The Beauty Studio - by Roxanne

Onze producten

Onze producten staan voor kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. De zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn.
Onze belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen.