Corona, eindelijk open

02 mrt 2021

Eindelijk is het dan zover, we mogen weer open op 3 maart 2021 en kunnen niet wachten u weer te ontmoeten en te zorgen voor een mooi verzorgt kapsel. Uiteraard gaat alles onder strikte regels welke wij van de overheid opgelegd hebben gekregen. Wij gaan er dan ook vanuit dat u die regels ook hanteert en bij eventuele klachten ons dit tijdig meldt, zodat wij u op een ander tijdstip kunnen inplannen. Want wat niemand wil is dat de kapsalons weer dicht moeten. Wij zijn er klaar voor.

Corona, eindelijk open

Onze producten

Onze producten staan voor kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. De zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn.
Onze belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen.