B-JU Revamping

26 okt 2020

Revamping is de ideale toevoeging aan de B-JU familie. Revamping beschermt tegen oxidatieve effecten. Het is niet de leeftijd die het verschil maakt, maar de hoeveelheid chemische behandelingen dat het haar heeft ondergaan.

De Revamping routine bestaat uit shampoo en een hairbutter. Zo behoudt je gezond, sterk, jong en tijdloos haar. Deze producten kun je gebruiken na een chemische behandeling. Revamping geeft het haar een constante glans en helpt het haar te herstellen.

Vraag er naar in onze salon !

B-JU Revamping

Onze producten

Onze producten staan voor kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. De zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn.
Onze belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen.