Invisible Weaves

Invisible Weaves

De nieuwste techniek op het gebied van hairextensions!

Bij Nadien's Hairstyling zijn we één van de eerste die gebruik maken van deze unieke INVISIBLE WEAVE techniek.

En ook wij zijn steeds weer onder de indruk over hoe fantastisch deze methode werkt om jouw extensions zo onzichtbaar mogelijk te kunnen plaatsen. De wind door je haren, het dragen van een staart of zelfs het haar optillen... niemand zal zien dat jij extensions draagt. 

Door onze kennis en ervaring kunnen we de kleur van de extensions zo goed met je natuurlijke haar matchen, dat de weave niet van jouw echte haar te onderscheiden is.

Een vraag die we ook veel krijgen is of weave extensions schadelijk zijn voor het haar.

Het antwoord is: NEE!

De Invisible Weave is een nieuwe techniek om een volle en prachtige bos haar te creëren zonder dat het eruit ziet alsof je extensions draagt. De Invisible Weave maakt gebruik van een unieke techniek zodat het naadloos opgaat in je eigen haar.

Het beste van alles is dat de Invisible Weave gemakkelijk te onderhouden is en lang meegaat. Je kunt het wassen, stylen en behandelen zoals je normaal gesproken zou doen met je eigen haar, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de extensions beschadigd raken.

Als je op zoek bent naar een subtiele en natuurlijke manier om je haar te transformeren, dan is de Invisible Weave de perfecte keuze voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek zelf hoe prachtig jouw haar kan zijn!

Onze producten

Onze producten staan voor kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. De zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn.
Onze belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen.