Advies

Het advies is de belangrijkste eerste stap bij van het plaatsen van hair extensions. Wat wenst u, wat verwacht u? Verder bespreken wij welk merk hair extensions het beste bij u past. Niet alleen qua kleur, maar vooral ook qua wat u dagelijks met uw haar wilt doen. Draagt u vaak een staart, maakt u vaak een hoge knot? Of misschien geeft u er de voorkeur aan om er weinig tijd aan te besteden? En wilt u een haarverlenging of wilt u juist een volumebehandeling? Dat advies geven wij u.


Het belangrijkste advies bij de verzorging van de hair extensions is het borstelen en de verzorging er van. Het borstelen is ongeacht voor welke hair extensions u kiest hetzelfde. Het is belangrijk dat u twee maal daags uw haar en uw hair extensions goed uitborstelt. Dit voorkomt klitvorming. De hair extensions worden vanzelfsprekend niet meer gevoed door de hoofdhuid. Om de hair extensions lang mooi te houden, is het dan ook raadzaam om de juiste verzorgingsproducten gebruiken.

Onze producten

Onze producten staan voor kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. De zorg voor de gezondheid van zowel het haar als voor de mensen die van ons afhankelijk zijn.
Onze belangrijkste producten, de formaldehyde-vrije behandelingen, bevatten geen gevaarlijke stoffen.